Velkommen til oss

Alle har noe å gi og alle trenger en hånd. Vi brenner for at mennesker skal møtes og berike hverandre. Å bidra for andre gjennom frivillig innsats skaper ny mening i livet.

Aktiviteter

Her finner du litt informasjon om det vi driver med på sentralen. Klikk for mer info.

Tana Frivilligsentral har og registrerer en rekke aktiviteter og arrangementer som skjer i frivillige organisasjoner og enkeltindivider. Send oss gjerne en melding om dine aktiviteter som du vil ha publisert og markedsført av Tana Frivilligsentral.

Les mer

Frivilligkafeen sererverer spennende matretter fra Syria og Sudan, dagens rett, samt vafler,kake, kaffe, te og juice. Hver fredag. Miljøbygget, Tana Bru.

Les mer

Frivilligsentralen og biblioteket har startet en leseombudsordning. Frivillige drar da og leser for eldre og syke som ikke kan lese selv.

Les mer

Tana Frivilligsentral tilbyr gratis sandstrøsekker til eldre i Tana.

Les mer

Frivillige blir kjent med og besøker , er på aktiviteter, går tur osv med tilflyttere fra andre land og fra andre steder i Norge, slik at de blir kjent og lettere kan få et nettverk i Tana.

Les mer

Hva skjer

Dato Kl. Tittel Sted
Ingen kommende hendelser

Bli frivillig

Vi trenger deg som frivillig og alle kan bidra med noe. Si fra her hvis du vil være frivillig, så tar vi kontakt og finner sammen med deg noe du har lyst til å være med på.

Om oss

Ta kontakt eller kom innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg og hva du kan gjøre for andre.
2022 © Tana/Deatnu Frivilligsentral